A kedvezményezett neve: Buj Község Önkormányzata

A projekt címe: Buji községháza energetikai felújítása

A szerződött támogatás összege: 29 026 900 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100%

 

A projekt tartalmának bemutatása:

Bujon a falu központjában található a községháza, mely 2300 lakos ügyeit intézi. Az épületen komplex energetikai jellegű fejlesztés az elmúlt évek alatt nem történt, fűtési rendszere is elavult. Buj Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében azzal a céllal, hogy csökkentse a községháza épületének energia igényét, ezáltal működési költséget takarítson meg.

A település vezetésen azon dolgozik, hogy Buj élhető település legyen ezért megragad minden fejlesztési lehetőséget, amellyel fejleszti települését és a lakosság érdekeit szolgálja

Búj Községházának fejlesztése több szempontból is indokolt, mert a hagyományos szerkezettel épült hivatal energetikai jellemzői messze elmaradnak a mai elvárásoktól.

Az önkormányzat az épület hőszigetelését, nyílászáróinak cseréjét és napelemek elhelyezését kívánja megvalósítani, illetve sor kerül az épület akadálymentesítésére is.

A létesítmény energetikai korszerűsítése az üzemeltetési, fenntartási költségek csökkenését fogja eredményezni, ami az önkormányzatnak megtakarítást jelent.

 

 

A Terület- és Településfejlesztés Operatív Program keretében Buj Község Önkormányzata 100%-os támogatási intenzitású vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült

A projekt azonosító száma: TOP-3.2.1-15-SB1-2016-00053

 

A projekt megvalósításának befejezése: 2018.10.31.

A projekt 100%-ban megvalósult, 2018. december 31. napján befejezésre került.